štvrtok 23. augusta 2018

Hrdzavejúce dvere na práčke Whirlpool AWT

Ak ste tu, viete už čosi o tomto probléme. Začali vám hrdzavieť dvere na práčke. Whirlpoolka (hlavne Whirlpool AWT a AWE) je asi najčastejšia značka, kde sa to prejaví, ale rovnaká závada je aj pri značke Indesit či iných. Príčin môže byť viacero. Od prílišnej vlhkosti v kúpeľni, kedy sa voda zráža na najchladnejších miestach a to môžu byť práve dvere práčky, až po samotný plech, kde sa viditeľne šetrilo.

Ako odstrániť hrdzu na dvierkach práčky

Opraviť hrdzavejúce dvierka na práčke nie je také jednoduché, pretože sa hrdza navonok prejaví väčšinou až potom, ako je plech už takmer do základov zhrdzavený. Prebrúsiť ho a znovu natrieť, aby ešte čo to vydržal je dosť problém, nikdy už nebude vyzerať ako nový. Ak to však chcete skúsiť, môže vám pomôcť tento návod, ako plech dostať von. Potom je to už na vás, či sa rozhodnete plech opraviť alebo budete zháňať nový. Hoci nie je najlacnejsí, svojpomocne sa dá na výmene ušetriť a pohľad na vašu nie tak starú práčku bude zase chvíľu tešiť vašu polovičku :)

Odstrániť hrdzu na whirlpool práčke

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Práčka búcha - tlmiče práčky

 Práčka búcha - možné príčiny: Ak práčka búcha, môže to byť spôsobené niekoľkými faktormi. Niektoré z možných príčin sú: Zlé rozloženie biel...