utorok 13. októbra 2009

Oprava pračiek v Bratislave.

Na www.OPRAVA.eu je pár opravárov pračiek, ktorý robia servis v Bratislave. No len asi tri Bratislavské servisy majú na svojej stránke informácie o tom, čo všetko vlastne robia a ako ich človek nájde.
Napr. pán Gavorník na www.pracky-servis.sk má aj fotografie a vyzerá dôveryhodne. Alebo na www.pracky-umyvacky.skpán Horváth tiež dostatok informácií o svojom servise v Bratislave. Pán Lapšanský má takisto funkčnú stránku www.xamax.sk, takýto servis vyzerá naozaj dôveryhodne, v Bratislave by som zavolal určite jeho.
No niektoré servisné strediska by si mali svoju stránku určite inovovať, veď konkurencia na servis práčok v Bratislave je dosť veľká...

1 komentár:

  1. Po štyroch rokoch sa aj Nám pokazila pračka. Odišiel motor. Opravu naozaj rýchlo zdiagnostikoval a pračku opravil pán Lapšanský. Bola to moja prvá skúsenosť, ktorá je veľmi pozitívna. Doporučil som Jeho služby aj našej rodine, ktorí s Jeho službami boli tak isto nad mieru spokujný.

    OdpovedaťOdstrániť

Práčka búcha - tlmiče práčky

 Práčka búcha - možné príčiny: Ak práčka búcha, môže to byť spôsobené niekoľkými faktormi. Niektoré z možných príčin sú: Zlé rozloženie biel...