sobota 17. mája 2008

zmäkčovač vody

Používate zmäkčovač vody, ako je napr. calgon ? Videli ste nejaký výsledok, alebo myslíte, že to účinkuje? A používate ho pravidelne, ako je písané v návode? Viete, ako vyzerá vaše ohrievace teleso?

Moje skúsenosti sú také,že napríklad calgon pomôže, ak je práčka nová a používate ho pri každom praní. Ale cena pri takomto používaní musí pokryť aj reklamu.
A použiť niektoré zmäkčovače raz za čas vôbec nestačí. Výborne účinkuje aj ocot, avšak je príliš agresívny a môže poškodiť tesnenia, preto je lepšie použiť prípravky na to určené.

Mal som možnosť vyskúšať viaceré (keďže s tým pracujem), jednoznačne môžem odporučiť zmäkčovač od firmy Hotpoint - Ariston - zmäkčovač vody Profesional 3 v 1. Pri jeho cene sú účinky neporovnateľné s inými zmäkčovačmi. Takže môžete ušetriť nielen energiu, ale aj nejaké tie opravy, ktoré sú čoraz drahšie.
Zakúpiť sa dá na www.oprava.eu/obchod/

1 komentár:

  1. Na kalgon som už minula za 5 rokov asi tritisíc korún, pri pravidelnom používaní, a keď prišiel opravár, teleso bolo zanesené ako keby som tam nikdy nič nepoužila. Takže teraz už nedávam nič...

    OdpovedaťOdstrániť

Práčka búcha - tlmiče práčky

 Práčka búcha - možné príčiny: Ak práčka búcha, môže to byť spôsobené niekoľkými faktormi. Niektoré z možných príčin sú: Zlé rozloženie biel...